Online coachning

Online

COACHNING


Gå framåt med er trickträning och freestyle/htm-karriär genom att boka upp dig på min onlinecoachning. Jag har bred erfarenhet av trickträning, programbyggnad, domarbedömning och tävlande.

På ett enkelt och snabbt sätt får du feedback på er träning så att den både blir rolig och framgångsrik. Återkopplingen är för många förare ett viktigt och motiverande komplement.

Jag erbjuder onlinecoachning inom:

- trick träning
- htm träning

- programbyggnad

- programträning
- musikval, klippa musik m m
- utvärdering av program/tävlingsstart

Coachning trick och kedjor, 5 veckor

Filma och visa hur din hunds trick ser ut idag och få coachning om vad du kan göra för att förbättra och nå ert mål. Möjligen fokuserar ni på ert nya program eller behöver förbättra delar av det. Du får coachning i detaljer såsom i era hjälper, belöning, utförandet, flytet m m.


Coachning Freestylepaket, 5 veckor

Här är allt samlat i ett paket för ett freestyleprogram och är indelat i olika klasser. Du får coachning i trick- och kedjeträning, råd om ditt musikval och hjälp med att klippa musiken. Jag bistår med att bygga delar av programmet som hela och hjälper dig med er presentation och utnyttjande av plan.

Hur föraren rör sig i programmet kan betyda enormt mycket för hundens utförande, samt programmets tolkning och presentation. Genom ändring av förarens ställning, förflyttning och utformning kan kedjorna göras lättare för hunden och samtidigt ge intryck för ett mer självständigt och avancerat arbete. Deltar du på tävling under er period och filmar får du en utvärdera jag er start.


Coachning utvärdering program/tävlingsstart

Har du ett helt program kan du filma det och få en värdefull utvärdering. Kanske har ni även tävlat, fått er start filmad och vill ha råd på hur du skulle kunna göra för att förbättra er start, program och poäng.För mer informattion om pris och bokning, vänligen skicka intresseanmälanm i formuläret eller maila till frida@stardogs.se. 

Starta din

ONLINERESA HÄR

 
 
 
Jag är intresserad och vill veta mer!