Kurser

TRIXKURS

VALP & UNGHUND

En kurs för den blivande trick och freestylestjärnan. Lektionerna innehåller viktiga grunder för att senare kunna bemästra många andra trick. Försiktigt lägger vi det första underlaget för belöningsteknik, nostarget, kommande bakåtgående och framåtsändande, bakdelskontroll, sidosteg, styrka i ryggen, apportering, följa position och inlärning av tricken snurr, slalom, runt och  hopp. På ett glatt sätt tar vi oss an de varierande utmaningarna och bygger upp en extra unik kommunikation till våra unga hundar.


Start 24 januari - 1 plats kvar!
Datum: 4 söndagar, 24/1, 31/1, 7/2. 14/2 
Tid: Kl. 17-18

Plats: Haninge hundhall i Länna
Antal platser: Totalt 5 st ekipage
Pris: 1500 kr

Start 30 mars - Kursen är full!
Datum: 4 tisdagar, 30/3, 6/4, 13/4, 20/4
Tid: Kl. 19-20
Plats: Haninge hundhall i Länna
Antal platser: Totalt 5 st ekipage
Pris: 1500 kr

TRIXKURS

STEG 1

Trixkurs steg 1 lär vi hunden de första utmanande tricken:

- Snurra
- Ge tass
- Gå sick sack mellan förarens ben
- Gå runt
- Buga
- Hoppa över/igenom armar
- Sitta med 2 tassar i luften
- Gå mellan
- Nostarget

Träningen är framlagd med tydliga steg från tricket start till slut. Övningarna går utmärkt att träna på inne som ute, samt skapar en god kroppskontroll, samarbete och ordförståelse.

Vill du skapa en härlig kontakt med din hund är trickträning ett utmärkt val. Har du som dröm att starta i freestyle har du också kommit helt rätt. Välkommen!


Förkunskaper: Hunden bör kunna kommandon sitt, ligg och stanna.

Start 14 april 
Datum: 4 onsdagar, 14/4, 21/4, 28/4, 12/5
Tid: Kl. 19-20
Plats: Haninge hundhall i Länna
Antal platser: Totalt 5 st ekipage
Pris: 1500 kr

Online

COACHNING


Gå framåt med er trickträning och freestyle/htm-karriär genom att boka upp dig på min onlinecoachning. Jag har bred erfarenhet av trickträning, programbyggnad, domarbedömning och tävlande.

På ett enkelt och snabbt sätt får du feedback på er träning så att den både blir rolig och framgångsrik. Återkopplingen är för många förare ett viktigt och motiverande komplement.

Jag erbjuder onlinecoachning inom:

- trick träning
- htm träning

- programbyggnad

- programträning
- musikval, klippa musik m m
- utvärdering av program/tävlingsstart

För mer information eller bokning av onlinecoachning, ta kontakt med formuläret nedan eller maila till frida@stardogs.se. 

Allmän Kursinfo


Max fem-åtta deltagare

Kurserna har 5-8 platser, är det fler deltagare på en kurs är vi två instruktörer.


Kursanmälan

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret på anmälningssidan. Skulle kursen du vill anmäla dig till vara fulltecknad har du möjlighet att skriva upp dig för en reservplats.


Kallelse

Bekräftelse på din anmälan samt kallelse med information om betalning och praktisk information om kursen skickas ut per e-post till kursdeltagare före kursstart.


Löptik

Löptikar är välkomna att delta på samtliga av våra veckokurser, dock ej under höglöp. Är kursen inomhus måste tiken bära löpskydd.


Kan ej delta

Kan ni inte närvara på lektionen ber vi er att meddela det till oss genom angivet telefonnr eller e-post som finns i kallelsen. Kursavgift återbetalas enbart om deltagare eller dennes hund är sjuk och att det intygas av läkare eller veterinär.


Missar ni en lektion ges ingen kompensation genom att delta på en annan kurslektion med er hund. Däremot går det att ordna att ni tar igen den missade lektionen genom att delta som åhörare, dvs. deltagande utan hund, vid en senare kursstart.

Vi har tyvärr ingen tid för extra föreläsning om det ni har missat mer än ev. planerad repetitionstid. Vill ni veta vad vi har gått igenom får deltagaren själv ta kontakt med sin instruktör via angivet telefonnummer.


Kontakta Stardogs

För att komma till kontaktsidan, klicka här!


BOKA

PRIVATLEKTION

Ibland är det bästa alternativet privatlektioner. I mån av tid erbjuds privat konsultation där du och din hund får enskild coachning i en timme per tillfälle.


- Om du har problem att hantera din hund, såsom aggressioner, rädslor, stress etc. Vid de problemen är det bra att ha en instruktör som under hela lektionen enbart fokuserar på dig och din hund.

- Om du vill fördjupa dig inom ett område; lydnad, freestyle, rallylydnad, klickerträning eller behöver extra hjälp från tidigare övningar.

- Om du vill träna tävlingsmässigt i en gren med kommenderingar och få coachning genom träningen fram till tävlingen.

- Om du har svårt att binda upp dig på gruppkurs som har en fast tid och dag i veckan.

Plats: Erbjuder träning utomhus i Älta eller Tyresö. Om du vill ha lektion inomhus bokar du hallen själv..


Pris: 500 kr / lektion. Dela lektion med din kompis, 350 kr/person


Boka lektion: Skicka ett meddelande i formuläret nedanför.

GÖR DIN

KURSANMÄLAN HÄR