Läger

HUND

LÄGER

I flera år har Stardogs arrangerat hundläger på sommaren. De seanste åren har vi hållit till på Kyrkekvarns kursgård Vitehall och har varit en återkommande succé.


Engagemanget av att delta ökar för varje år, allt fler vill delta på Stardogs sommarevenemang med sin fyrbenta vän och andra lika glada hundägare. Detta gör att lägerplatserna kan snabbt gå åt och för att få en garanterad plats påvårt läger tipsar vi dig att registrera dig och din hund så snart lägeränmälan erbjuds.


Tyvärr är datum och plats inte bestämt än. Håll utskick på hemsidan eller prenumerera på Stardogs nyhetsbrev. Du som tidigare varit på läger hos stardogs får en notis på email när inbjudan är klar.

GALLERI

HUNDLÄGER


Sommarläger 2016

Lägeranmälan


När du har hittat det läger som passar dig och din hund fyller du i nedanstående formulär.

Glöm inte att ange vilket läger du anmäler dig till, samtliga uppgifter om dig och din hund. Efter att du skickat iväg din anmälan kommer du att få en bekräftelse på att du kommit med på lägret. Cirka 3 veckor innan lägret börjar skickas det hem ett PM till dig med information om vad du bör ta med dig, deltagarlista, vägbeskrivning och allt annat som berör lägret.


Lägeranmälan är bindande och stryks enbart mot giltigt läkar/veterinärintyg.

 
 
 
 
 
 
 
 
Barnläger
Ungdomsläger
Freestyleläger